Atunci şi acum. De la rapper la vânzător de mărţişoare. Orice produs, 47 de lei

Când vine vorba de succes în industria muzicală, foarte puţini artişti români se pot mândri că reuşesc să-şi plătească facturile din banii rezultaţi de pe urma muzicii pe care o produc. Este şi cazul lui Dragoş Tudorache, cunoscut printre fani ca Dragonu’ AK47 sau Dragonaşu – Omu Nou, a cărui carieră muzicală pare să se fi sfârşit odată cu destrămarea trupei Specii.

De la “băiatul cu patru inimi deodată” care mânca, potrivit propriilor versuri, “heroină cu linguriţa”, Dragoş a ajuns vânzător de mărţişoare hand made la o tarabă instalată pe trotuarele din Piaţa Romană.

ORICE MĂRŢIŞOR, 47 DE LEI

L-am găsit pe Dragoş la taraba sa din Piaţa Romană. Dragoş vinde mărţişoare create de el, din resturile materialelor cu care obişnuia să se drogheze, dorind să tragă astfel un semnal de alarmă asupra efectelor devastatoare ale consumului de droguri.

Despre noua sa activitate, Dragoş ne-a povestit:

“Prrrrrea am suferit la viaţa mea. Nevoia m-a adus aici şi chiar dacă oamenii comentează, oagării, să ştii că nu mi-e ruşine cu asta. Muncesc, nu dau în cap la oameni. Într-o seară stăteam şi mă gândeam ce aş putea face cu sutele de linguriţele la care-mi încălzeam heroina, şi atunci mi-a venit! Mărţişoare, coisan! Mărţişoare! Şi aia a fost. Acum sunt aici, vând mărţişoare la 47 de lei. ”