BREAKING NEWS. Angajatul care a scris discursul Olguţei s-a spânzurat. Ce a scris în biletul de adio

Un bărbat în vârstă de 26 de ani s-a spânzurat, astăzi, de lustra biroului în care muncea în cadrul Ministerului Muncii condus de Olguţa Vasilescu. Colegii săi de muncă spun că tânărul a apucat să ţipe: “De ce mă lăsaşi, Doamneee?” înainte de a-şi lua zilele.

Conform surselor, tânărul a fost cel care a gândit şi redactat discursul rostit de Olguţa Vasilescu în cadrul Comisiei ONU pentru condiţia femeii, accentul ministrului determinându-l să recurgă la gestul regretabil.

În 2014, tânărul, identificat ca Alin Manţog, originar din Craiova, a absolvit cu nota 10 Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din Bucureşti, fiind considerat unul dintre cei mai sclipitori tineri olteni.

Alin a lăsat în urma sa două console Xbox One, o bicicletă Pegas recondiţionată, un borcan cu muştar de Tecuci, o legătură de praz şi multe lacrimi pe obrajii apropiaţilor.

Conform autorităţilor, în biletul său de adio Alin a scris: “J482HSFI988FMMOLGUTA”, parola de acces la reţeaua wireless a Ministerului Muncii, el fiind singurul care o ştia.

Menţionăm că, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru condiţia femeii, care a avut loc la New York, ministrul muncii şi protecţiei sociale, Olguța Vasilescu a citit un discurs în limba engleză pe care cei prezenţi în sală cu greu l-au descifrat.